Tel: 08 562 271 00
Mail: info@improvesales.se


Vill du bli inbjuden till nästa event?

Sagt om oss

Improve Sales har under alla år varit den viktigaste partners för oss på HR North. De har hjälpt oss med allt från korta intensiva utbildningar som givet oss som bolag en energiinjektion till att sätta rutiner och policys som gjort att vårt bolag kommer finnas för evigt. Vi som bolaget hade aldrig tagit oss dit vi är idag utan Improve Sales

Lars Eriksson, Grundare, HR North

Improve Sales kör kontinuerlig träning av säljare och ledning på Lemontree och resultaten kommer direkt. Vi får ökad inspiration, genomför bättre möten med våra kunder och gör mer affärer.

Thomas Martinsson, VD, Lemontree

Vi har arbetat med många bra utbildningsprogram, men när det vi nu genomgått Retainer programmet med Improve Sales kan vi bara konstatera att dom är i en klass för sig. Möjligheten till utveckling på alla nivåer, så väl individ, team samt bolag gör att vi är mycket nöjda med samarbetet. Vi har nått precis den målsättning vi hade tillsammans med Improve Sales och kan varmt rekommendera ett samarbete med dem om man som företag är ute efter stark utveckling i försäljning, nyckeltal samt som individ och grupp.

Erik Bjerlestam, Regionchef Stockholm, Eniro

Improve Sales erbjuder en helt unik säljutbildning! Tack vare ett program med olika moduler som löper över en längre tid har man möjlighet att integrera utbildningen i den dagliga verksamheten och samtidigt låta verkliga utmaningar ligga till grund för fallstudier i utbildningen. På detta sätt blir undervisningen relevant i varje läge och programmet blir levande eftersom man hela tiden gemensamt justerar inriktningen.

Carolina Klint, VD, Chartis

Med Improve Sales har vår redan effektiva säljmaskin blivit ännu bättre. Säljarna och ledningen tränas av Improve Sales konsulter varje månad och resultaten kommer direkt.

Thomas Martinsson, VD, Lemontree