Tel: 08 562 271 00
Mail: info@improvesales.se


Vill du bli inbjuden till nästa event?

Evenemang

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Seminarium: Vad går dina medarbetare i gång på – egentligen?

2015 09 30 @ 08:30 - 10:30

Välkommen på seminarium

Engagerade, effektiva team och motiverade medarbetare är det som gör skillnaden när man vill skapa resultat i en organisation. Forskning visar att individer som har samma värderingar som företaget presterar bättre.

Vad motiverar dina medarbetare – på djupet. Vad går de igång på – egentligen? Är det verkligen bonus och incitament? Eller är det att få göra en skillnad i världen? Är det nytänkande? Att få ge kunderna service? Är det att få vara med och påverka och fatta beslut?

För första gången någonsin – kan du på ett vetenskapligt sätt kartlägga de enskilda säljarnas drivkrafter och värderingar. När du vet vilka värderingar och drivkrafter som styr dina medarbetare  – så kan du agera mer optimalt som ledare.

Tillsammans med vår samarbetspartner TalentQ önskar vi er välkomna till ett seminarium kring dessa frågor. Vi visar hur ni på ett vetenskapligt sätt kan kartlägga drivkrafter och värderingar hos dina medarbetare – och hur du som ledare kan använda dig av dessa insikter för att skapa en extraordinär säljkår som drivs av lust och arbetsglädje.

Alla som deltar på seminariet får göra Drives testet med kartläggning av egna värderingar och motivationsfaktorer och får en individuell återkoppling som även ger insikt om hur man påverkar och påverkas av sin omgivning och ledarskap.

Läs även artikel: Engagerade medarbetare i förändringsprocesser

Föreläsare:

Carl-Magnus Helin

Carl Magnus Helin

Carl Magnus Helin är grundare av företaget TalentQ, en pionjär inom området Talent Science och en expert på hur man genom vetenskapliga tester identifierar och utvecklar talanger inom försäljning i en organisation. Toppidrottsutövare använder Carl Magnus kompetens för starka sina prestationer genom individuell coachning.

Lars Vonheim

Lars Vonheim

Lars Vonheim är affärsutvecklare i TalentQ och hjälper som konsult företag i olika processer med syfte att starka ledarskap och försäljning. Han har själva som chef genomfört ett antal förändrings- och utvecklingsprocesser i organisationer med starkt fokus på resultat och prestationer.