Tel: 08 562 271 00
Mail: info@improvesales.se


Vill du bli inbjuden till nästa event?

Evenemang

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Seminarium: Tre föreläsningar om prestation och försäljning

2016 02 24 @ 09:00 - 11:30

Välkommen på halvdagsseminarium

Improve Sales är ett av Sveriges mest välrenommerade företag inom säljutveckling. Vi har arbetat med kunder som CGI, Advokatbyrån Vinge, Cap Gemini, Deloitte, AIG, Volkswagen, MediaPlanet, Compricer m.fl.

Vår styrka är våra personliga erfarenheter i kombination med modern forskning. Nu bjuder vi in till ett halvdagsseminarium på temat FÖRSÄLJNING OCH PRESTATION.

Klicka på rubrikerna för att läsa mer:

Den första föreläsningen handlar om den senaste forskningen kring motivation från Stanford University: Growth Mindset.

Hur får du elever i problemområden att gå från sämst i sitt distrikt till bäst – på bara något år?

eller

Hur får du säljare att blomma ut, överträffa sig själva och topprestera – bortom vad de själva trodde var möjligt?

Growth Mindset handlar om skapa en ny inställning till misslyckanden och motgångar. Det handlar om att börja se kollegor som resurser och inte konkurrenter. Det handlar om att få en inre, äkta lust till utmaningar!

Growth Mindset bygger på den senaste forskningen om hur hjärnan fungerar och är utvecklad på Stanford University av den världsberömda psykologen Carol Dweck.

Per Lange är en av de mest anlitade talarna inom kommunikation och försäljning just nu. Han har personligen utbildat över 15 000 människor inom personlig försäljning och föreläst för hundratusentals. I den här föreläsningen ger Per dig en introduktion till Growth Mindset. A-ha-upplevelser utlovas – samt konkreta tips för hur du kan få dina säljare att tänka och agera mer dynamiskt.

Sara Hectors mentala coach Carl-Magnus Helin delar med sig om sina erfarenheter kring prestation, incitament och mental träning

Carl-Magnus Helin är VD för Improve Sales samt grundare av TalentQ – ett globalt företag som arbetar med begåvnings- och personlighetstester för rekrytering och utveckling av individer. Carl-Magnus tillhör eliten i Sverige i trihatlon – kortsprint. Han arbetar dessutom som mental tränare åt delar av alpina skidlandslaget. Framförallt har han coachat Sara Hector – som du kan läsa en intervju med här där hon talar ut om sin prestationsångest och hur hon lärt sig hantera den:

http://www.svt.se/sport/vintersport/sara-hector-5/

Vad gör du när du vet att du MÅSTE prestera?

Du vet att du kan vinna! Du vet att du har potentialen. Kunskapen. Färdigheterna. Men av någon anledning låser det sig. Du gör som du lärt dig: Går emot rädslorna. Kör i alla fall! Men efteråt märker du att resultatet inte blev så bra som du önskade. Du fick inte ut din fulla potential.

Att prestera när du verkligen vill är en konst som vi kommer prata om under detta seminarium. Carl-Magnus Helin förenar den senaste forskningen kring motivation med ett livs erfarenheter.

En del säljare triggas av att ge god kundservice. Andra av att bidra till en bättre värld. En del tycker trygghet är det viktigaste. Medan andra vill kunna fatta egna beslut. En del vill se möjligheter för egen personlig utveckling. Andra känner att status eller pengar är det mest avgörande för motivationen.

Modern forskning visar att de enskilda säljarnas motivationskällor är högst olika. Helt enkelt: vad medarbetarna går igång på varierar!

Din utmaning som säljchef är att förstå din säljares motivationskälla. Den andra utmaningen är att kunna leda och påverka motivationen.

För första gången kan chefer idag vetenskapligt och systematiskt kartlägga enskilda säljares motivationsfaktorer. Lars Vonheim, med över tjugo års erfarenhet som säljchef, berättar under seminariet om vilka möjligheter som finns och ger dig konkreta tips och råd hur du kan träffa mer rätt i ditt ledarskap.

Föreläsare: